Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO) Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü tarafından düzenlenen “Türk Mutfağı Haftası Tadım Şenliği - Tabağımızda Anadolu" etkinliği EMYO’da gerçekleştirildi. Etkinliğe Öğr. Gör. Şafak Yüksel Vural öncülüğünde Aşçılık Programı Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları katılım gösterdi. Aşçılık Bölümü öğrencileri, Türk Mutfağına özgü çeşitli yemekler ve tatlılar hazırladı. Tadım yapan birçok kişi tarafından sunulan lezzetler beğeni topladı. Menüde kısır, köfte, çorba, çeşitli içecekler, kurabiye ve hoşaf gibi geleneksel tatlar yer aldı. Katılımcılar, öğrencilerin emeğini takdir ederek etkinliğin keyifli ve lezzet dolu bir şenlik havasında geçtiğini ifade etti.